DEN DU VIL HA?

Hei, jeg heter Geir Torstenson og er akkurat den du vil ha.

HURTIGVERSJONEN: «Multifleksibel personlighet og kunnskapsdatabaseleder, initiativtaker, pedagog, lærer, observatør, bidragsyter, støttespiller, objektiv, provokativ, kritisk, godt humør, utålmodig, lærevillig, flytende engelsk, handymann, kreativ, ordensmenneske – og kan bli din!»

KORTVERSJONEN: «Jeg er innehaver av en multifleksibel personlighet og kunnskapsdatabase. Jeg kan litt om alt og mye om meget, samtidig som jeg  er en person som kan tilpasse meg lynhurtig ulike sosiale settinger. Alt fra å jobbe alene over lengre tid uten å miste fokus, interesse og effektivitet, til å jobbe med og i større grupper hvor jeg både kan fungere som en leder og initiativtaker til en observatør eller bidragsyter og støttespiller som står litt mer på siden. Jeg er meg selv meget bevisst og er som oftest objektiv, men kan uten problemer være både provokativ og kritisk når det behøves.

Jeg har nesten alltid godt humør, unntatt når ting går litt for tregt eller at mennesker ikke er ærlige og følger opp det de lover. Her kommer nok mitt svakeste punkt – jeg er utålmodig. Jeg vil helst at alt skal være i orden til enhver tid. Har imidlertid lært at dette ikke er mulig, og klarer å være tålmodig så lenge jeg ser ting går riktig veien.

Jeg er lærevillig og ikke minst lærer jeg kjapt. Jeg er flink på data, snakker og skriver tilnærmet flytende engelsk.

Jeg er en handyman og jeg er veldig kreativ, men likevel ett ordensmenneske. Jeg takler rot, men liker best orden.

Jeg er ikke redd for å drite meg ut, og bryr meg lite om hva andre syns. Med rett motivasjon er jeg klar for å gjøre nesten hva som helst for å få jobben gjort.

Jeg er rett og slett en utrolig kjekk, beskjeden og jovial kar som du ikke bør gå glipp av…»

LANGVERSJONEN: «Intervju  🙂»

 

En forventningsfull hilsen fra

  
Geir Torstenson

«GT (gin&tonic, grand touring, gamle testamentet)  among friends” 

CV     >>>>> (Rull nedover 😀)


 

Melløs skole attest

Melløs skole høsten 2015